Middeleeuwse Markt Mislukkingen: De Dag Dat Ik Per Ongeluk Een Vreemde Meenam

Englisch translation

Vandaag naar de Middeleeuwse markt geweest en omdat het zulk fantastisch zomerweer was met regen en een overdosis storm, werden we gedwongen allemaal opgepropt en opgehokt binnen te vertoeven.

Maar het beste was eigenlijk dat ik daar stond ik, midden in een middeleeuwse menigte, in het wilde weg te zwabberend met mijn handen en graaiend naar de handen van mijn 84-jarige moeder (die overigens een ninja blijkt te zijn in het verdwijnen in mensenmassa’s).

Terwijl ik dacht dat ik haar eindelijk gevonden had, greep ik haar hand en sleurde haar meteen weer met me mee en op naar het volgende standje. Blijkt dat ik een volslagen onbekende man bij zijn hand had gegrepen, wat betekent dat ik nu officieel iemands onverwachte therapiesessie ben geworden. Sorry, random dude die waarschijnlijk nog steeds nachtmerries heeft van een bezwete vrouw die hem door een krappe ruimte sleurde terwijl hij zich afvroeg of hij deel uitmaakte van een kidnapping.

Kan gebeuren. Toch. In ieder geval bij mij, want waarom zou ik een normale dag hebben als ik ook willekeurige vreemden in ongemakkelijke situaties kan brengen en mijn eigen sociale ongemakken kan vergroten?